Η ΙΝΙΜ Electronics εισέρχεται στην παγκόσμια αγορά ασύρματων συστημάτων συναγερμού με το νέο σύστημα Sol

Το Sol, είναι κατάλληλο για μικρές – μεσαίες οικιακές ή επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Αποτελείται από την κεντρική μονάδα, εντός της οποίας ενσωματώνονται πλήθος περιφερειακών υπομονάδων, κάνοντας χρήση της τεχνολογίας αρθρωτής αρχιτεκτονικής (modular) που συναντάμε και στους πίνακες πυρανίχνευσης PREVIDIA του ίδιου οίκου.

Οι διαθέσιμες υπομονάδες αφορούν την επικοινωνία του συστήματος μέσω PSTN, 3G, LAN, WiFi και τέλος, μετάδοσης φωνητικών μηνυμάτων συμβάντων στα Ελληνικά.

Το Sol διατίθεται σε τρία μοντέλα:

  • Sol-30/S: Η βασική έκδοση. Διαθέτει μόνο ενδεικτικά led λειτουργίας και βλαβών.
  • Sol-30/G: Διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο αφής και μονόχρωμη οθόνη χαρακτήρων.
  • Sol-30/P:  Το ανώτερο μοντέλο. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 4.3″.

Σχετικά με τα κύρια τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Sol έχει δυνατότητα 5 partitions, διαχειρίζεται έως 30 ασύρματες συσκευές και είναι συμβατό με όλα τα ασύρματα περιφερειακά της INIM, αφού μοιράζονται κοινό πρωτόκολλο επικοινωνίας. Η σειρήνα είναι ενσωματωμένη στη βασική μονάδα, όπως και η μπαταρία του (NiMi7.2V/ 2.2Αh). Τέλος, διαθέτει δύο ενσύρματες τερματικές συνδέσεις όπου μπορούν να προγραμματιστούν σαν είσοδοι ή έξοδοι.

Η επικοινωνία του συστήματος με τον χρήστη είναι απλή, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής επικοινωνίας (Android ή iOS) αφού συνδέεται στο INIM Cloud.

Οι φυσικές διαστάσεις του Sol είναι ίδιες για όλα τα μοντέλα, 266x197x51 εκατοστά, με βάρος χωρίς τη μπαταρία του στα 110 γραμμάρια, ενώ διαθέτει πιστοποίηση EN50131-3 & EN50131-6 Grade 2

Β2Β Sales Division: 212.68.78.310