Η ΙΝΙΜ srl. ανακοίνωσε πρόσφατα ότι διατίθεται η έκδοση 3.0.8 της εφαρμογής AlienMobile+, για την επιτήρηση των συστημάτων της από smartphones.

Με την αναβάθμιση αυτή επιτυγχάνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ 10 ήχων ειδοποίησης, διαφορετικών από τους ήχους ειδοποίησης της συσκευής. Έτσι, όταν λαμβάνεται ειδοποίηση από την εφαρμογή AlienMobile+ (και κατ’ επέκταση από το σύστημα ασφαλείας), είναι ηχητικά πλήρως διακριτή από τους συνηθισμένους ήχους της συσκευής.

Προκειμένου να επιτευχθεί η ρύθμιση αυτή, θα πρέπει ο χρήστης να συνδεθεί στο Ιnim Cloud, να επιλέξει “Push Notifications” και στη συνέχεια να ρυθμίσει τον επιθυμητό ήχο ειδοποίησης αφού πρώτα τον ακούσει. Η αναβάθμιση της εφαρμογής είναι ήδη διαθέσιμη για συσκευές Android & iOS.

Η εφαρμογή AlienMobile+ διευκολύνει την απομακρυσμένη διαχείριση των συστημάτων Inim SmartLiving και Prime στο smartphone ή το tablet σας. Μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως το σπίτι και το γραφείο σας, δίνοντας εντολές κατά της εισβολής και αυτοματισμού, από την άνεση της κινητής συσκευής σας, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Οι διαθέσιμες λειτουργίες είναι πλήρεις: με λίγα πατήματα μπορείτε να ελέγξετε το σύστημα συναγερμού, τα κλιματιστικά, τα φώτα και πολλά ακόμα. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλαπλά συστήματα SmartLiving ή Prime σε πολλαπλές εγκαταστάσεις, χωρίς όρια. Μπορείτε να ελέγχετε όλα τα συστήματά σας (σπίτι, γραφείο, εταιρεία κ.λπ.) με ενιαίο τρόπο.

Η Ιnim Electronics Srl., συνεργάζεται επιτυχημένα με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., όπου μέσω της Διεύθυνσης Πωλήσεων Χονδρικής, προσφέρει τα προϊόντα της στους επαγγελματίες Συστημάτων Ασφαλείας, οικοδομώντας καθημερινά μία σχέση εμπιστοσύνης και γόνιμης συνεργασίας.

Διεύθυνση Πωλήσεων Χονδρικής: 212.68.78.310