Η INIM ELECTRONICS ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό της επιτυχημένης σειράς ΧLine με νέους ενσύρματους και ασύρματους ανιχνευτές κίνησης, με απευαισθητοποίηση στην κίνηση κατοικίδιων.

Όλη η σειρά ΧLine διακρίνεται στην αγορά για την αξιόπιστη λειτουργία της έναντι ψευδών ενεργοποιήσεων, χάρη στην ψηφιακή ανάλυση σήματος που ενσωματώνει, αξιοποιώντας την τεχνολογία αντιστάθμισης της θερμοκρασίας περιβάλλοντος (temperature compensation) και την τεχνολογία απευαισθητοποίησης απότομων εναλλαγών λευκού φωτός (white light immunity) μέσω ειδικών αισθητήρων (εκτός του πυροηλεκτρικού στοιχείου) που διαθέτει.

Οι νέοι ανιχνευτές κίνησης XLine pet αγνοούν εντός της περιοχής προστασίας τους κάθε κίνηση μικρού ζώου με μάζα σώματος μέχρι 25kg και ύψος 1m.

Tα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ανιχνευτών ΧLine pet παρουσιάζονται στους παρακάτω πίνακες.

Τα προϊόντα της INIM ELECTRONICS διαθέτουν πιστοποίηση EN50131-1,3,6,10, EN50136-1,2, EN50130-4,5, CEB T014, όπως επίσης πιστοποίηση Made in Italy, αφού σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία.

Η INIM ELECTRONICS srl. συνεργάζεται επιτυχημένα με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., όπου μέσω του Β2Β Sales Division, προσφέρει τα προϊόντα της στους επαγγελματίες συστημάτων ασφαλείας, οικοδομώντας καθημερινά μία σχέση εμπιστοσύνης και γόνιμης συνεργασίας.

Β2Β Sales Division: 212.68.78.310