Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος του «Pleiades IoT Innovation Cluster», έδωσε το παρών στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας & καινοτομίας BEYOND «Get Future Ready» της Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο του συνεργατικού σχηματισμού για το Διαδίκτυο των Πραγμάτων με φορέα αρωγό τη Uni Systems. Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της σε εταιρίες από όλο τον κόσμο με στόχο να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και νέες τεχνολογίες αλλά και να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες και εκθέτες.

Σκοπός του «Pleiades IoT Innovation Cluster» είναι η ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογικής καινοτομίας στην περιοχή του Internet of Things (IοΤ) μέσω της συντονισμένης συνεργασίας μεταξύ των μελών του. Μέλη του Cluster  είναι ερευνητικά κέντρα, πανεπιστημιακά ιδρύματα, μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες, καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Η επιτυχημένη πορεία του Pleiades με τα εννέα working groups που δημιουργούν ένα πλαίσιο ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας με ευρύ φάσμα τεχνολογιών, εφαρμογών και δεδομένων , σε τομείς όπως smart eHealth, περιβαλλοντικής παρακολούθησης, του Phygital Retail, του πράσινου και έξυπνου μουσείου, της διαχείρισης εγκαταστάσεων, των drones, του έξυπνου θερμοσίφωνα και των big data, άφησε ένα «δυνατό αποτύπωμα» στη φετινή BEYOND.