Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού ενός συστήματος ασφαλείας λαμβάνονται υπόψη πολλοί παράγοντες, όπως οι απαιτήσεις και ανάγκες του πελάτη, τα τεχνικά στοιχεία του χώρου που πρέπει να προστατευθεί, η ύπαρξη πηγών ψευδούς συναγερμού κ.α.

Η πλειοψηφία των εγκαταστάσεων περιορίζεται στην ύπαρξη μοναδικής ζώνης προστασίας, όπως π.χ. τοποθέτηση μαγνητικών επαφών στα ανοίγματα και υπερύθρων παθητικών ανιχνευτών στο εσωτερικό. Εσχάτως είναι συνηθισμένο να πηγαίνουμε ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας μία δεύτερη ζώνη προστασίας, τοποθετώντας εξωτερικούς παθητικούς ανιχνευτές κίνησης, οι οποίοι βέβαια είναι ευάλωτοι σε συνθήκες κακοκαιρίας, μετακίνησης ζώων και ύπαρξης φυτών.

Όταν αντιμετωπίζουμε απαιτήσεις υψηλής ασφάλειας, οριοθετώντας περισσότερες από μία ζώνες προστασίας, όπου κάποιες από αυτές μπορεί να αποτελούν pre-alarm αλλά και ταυτόχρονα οδήγηση αυτόματων ενεργειών (π.χ. προσανατολισμός CCTV, ενέργειες φωτισμού), η επιλογή συστημάτων ενεργών υπερύθρων ή ενεργών διατάξεων μικροκυματικής ανίχνευσης, είναι μονόδρομος. Η συνύπαρξη αστάθμητων παραγόντων, όπως οι καιρικές συνθήκες, δυσκολεύει την άσκηση και μας υποχρεώνει στην επιλογή συστημάτων που έχουν αποδείξει την αξία τους στην αγορά.

Ο Ιταλικός κατασκευαστικός οίκος Mitech srl. έχει την έδρα του στο Μιλάνο και ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή, εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, συστημάτων περιμετρικής προστασίας υψηλής ποιότητας.

GARDEN & TOWER MAGNUS

Πρόσφατα, η Mitech srl. παρουσίασε τη σειρά MAGNUS, που αποτελείται από κολόνες διπλής τεχνολογίας (πολυπλεκτικών ενεργών δεσμών υπερύθρων και διατάξεων μικροκυματικής ανίχνευσης).

Η σειρά MAGNUS είναι ιδανική επιλογή για εφαρμογές περιμετρικής προστασίας, όπου επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες (χαμηλές θερμοκρασίες, ομίχλη, υγρασία, ριπές ανέμων) χάρις στη διάταξη ελέγχου της θερμοκρασίας περιβάλλοντος και στο σύστημα απόρριψης ψευδών συναγερμών που διαθέτουν. Ειδικά η διάταξη μικροκυματικής ανίχνευσης, έχει καταγωγή από στρατιωτικές εφαρμογές και
λόγω της χρησιμοποίησης επίπεδης κεραίας (και όχι παραβολικής) είναι ιδιαίτερα περιορισμένων φυσικών διαστάσεων.

Οι κολόνες GARDEN MAGNUS φέρουν στο ανώτερο σημείο τους φωτιστικό σώμα κήπου, αποτελώντας ιδανική πρόταση για τις περιπτώσεις αισθητικής αφομοίωσης του εξοπλισμού στο περιβάλλον

Τόσο οι GARDEN MAGNUS όσο και οι TOWER MAGNUS διατίθενται σε ύψη 1,5m – 2,0m – 2,5m – 3,0m και έχουν ενεργή περιοχή προστασίας 15m – 100m. Για μεγαλύτερα ύψη και μικρότερες περιοχές προστασίας, είναι δυνατή ειδική παραγγελία ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ GARDEN & TOWER MAGNUS

  • Διάμετρος κολόνας: 14cm
  • Υλικό κατασκευής: Αluminium / polycarbonate
  • Τροφοδοσία: 12V dc (24 Vdc για τις θερμαντικές αντιστάσεις)
  • Θερμοκρασία περιβάλλοντος: από -35℃ έως +70℃
  • Bαθμός προστασίας IP: IP65
  • Συγχρονισμός IR: Οπτικός
  • Μέγιστος αριθμός φακών IR: 3 διπλοί φακοί που παράγουν 18 πολυπλεκτικές δέσμες
  • IR signal: Codec pulse
  • Μέγιστο ύψος μικροκυματικού λοβού: 2,5 m
  • Συχνότητα λειτουργίας MW: 24.000 ÷ 24.250 Ghz (250 κανάλια)

H ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Mitech srl. διαθέτει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα περιμετρικής προστασίας μέσω της Διεύθυνσης Πωλήσεων Χονδρικής και μόνον προς τους επαγγελματίες πελάτες της, οριοθετώντας αυστηρά τις μεθόδους μεταπώλησης.

Διεύθυνση Πωλήσεων Χονδρικής: 212.68.78.310