Παραδόθηκε σε πλήρη λειτουργία στην TEN ΒΡΙΝΚΕ από τη ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, σε συνεργασία με την EMD CONSTRUCTIONS,  το έργο του Εμπορικού Πάρκου Πειραιώς , από το Μάρτιο 2022.

Το νέο εμπορικό Πάρκο  στο οποίο θα στεγαστούν 14 καταστήματα, ανάμεσά τους ο ΑΒ Βασιλόπουλος, LCWaikiki, Μουστάκας, Mc Donald’s κλπ, απέκτησε πρόσφατα η Trade Estates AEEAΠ, εταιρεία του ομίλου Fourlis, με  έναρξη λειτουργίας τον Ιούνιο 2022.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ μελέτησε και εγκατέστησε τελευταίας τεχνολογίας συστήματα Ασφαλείας της HONEYWELL στους κοινόχρηστους χώρους,  σύστημα CCTV της HIKVISION,  PAVA του οίκου Honeywell και σύστημα Πυρανίχνευσης του οίκου INIM.

H πυρανίχνευση  διαθέτει πλήθος  πινάκων σε δίκτυο,  σημεία ανίχνευσης  σε συνεργασία με σύστημα αποκαπνισμού, ενώ  τα συστήματα κατάσβεσης με κατασβεστικό αέριο NOVEC 1230 είναι της εταιρείας TYCO σε Data room και AEROSOL Unimarsafe στους μηχανολογικούς χώρους. To σύστημα ανίχνευσης CO και LPG στα parking του εμπορικού κέντρου είναι του γερμανικού οίκου ADOS.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, με εξειδικευμένο προσωπικό, 5 δεκαετίες εμπειρία στον κλάδο ασφάλειας και ελέγχου και παρουσία σε 5 χώρες της ΝΑ  Ευρώπης,  εμπλουτίζει διαρκώς το ευρύ portfolio της  στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σύγχρονα, υψηλής αξιοπιστίας συστήματα, καλύπτοντας κάθε απαίτηση ιδιωτικού ή δημόσιου έργου.