Σύστημα ελέγχου Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Ενεργειακής Διαχείρισης.

Το Academia of Athens Hotel είναι μέλος του διεθνούς δικτύου ξενοδοχείων Autograph Collection Hotels του ομίλου Marriott και ανήκει στην ιδιοκτησία της YHE Ηotel Establishment. Αποτελεί ένα πρότυπο σύγχρονης αρχιτεκτονικής και interior design.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ σε συνεργασία με την κατασκευαστική CORE, προμήθευσε, εγκατέστησε και παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία σύγχρονο σύστημα ενεργειακής διαχείρισης και ελέγχου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων BMS καθώς και σύστημα αυτοματισμού φωτισμού ΚΝΧ.

Το σύστημα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έλεγχο των εγκαταστάσεων κλιματισμού, ζεστού νερού χρήσης, υδρομετρητών, θερμιδομετρητών, μετρητών φυσικού αερίου, μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας. Σε ένα ενιαίο περιβάλλον, ο τελικός χρήστης ελέγχει τις συνθήκες άνεσης καθώς και τα επίπεδα φωτισμού των χώρων.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ  στις 5 δεκαετίες δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά έχει μελετήσει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μια πλήρη σειρά καινοτόμων λύσεων για ξενοδοχεία, διαθέτοντας πλούσιο portfolio έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα https://zarifopoulos.com/wp-content/uploads/downloads/Z-HOTELS-2019.pdf