Συστήματα πυρανίχνευσης και ασφάλειας.

H Καλογιάννης – Κούτσικος ΑΒΕ, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου, δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εμφιάλωση/συσκευασία και διακίνηση (σε περισσότερες από 60 χώρες) οινοπνευματωδών προιόντων. Η εταιρεία  ιδρύθηκε  το 1987. Αποτελεί καρπό συνένωσης δυο ελληνικών επιχειρήσεων παρασκευής ούζου και άλλων οινοπνευματωδών ποτών, η ιστορία των οποίων χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του 1880 στην Κωνσταντινούπολη. Το κοινό σχήμα Καλογιάννης – Κούτσικος ΑΒΕ βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του ιταλικού πολυεθνικού ομίλου Campari

Η  ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ  μελέτησε, εγκατέστησε και παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία το 2020 στο εργοστάσιο του Βόλου, συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης ΙΝΙΜ με γραφική απεικόνιση Smartlook.

Επιπλέον, στο εργοστάσιο εγκαταστάθηκαν συστήματα συναγερμού ΙΝΙΜ Electronics και σύνδεση στο Cloud της ΙΝΙΜ

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ με εξειδικευμένο πρσωπικό και 5 δεκαετίες εμπειρία σε βιομηχανικά έργα, έχει υλοποιήσει και συντηρεί σύγχρονα διασυνδεδεμένα συστήματα  σε μεγάλο  αριθμό βιομηχανικών  μονάδων  στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία διευρύνει συνεχώς με καινοτόμα, υψηλής αξιοπιστίας συστήματα πυρασφάλειας, ασφάλειας, βίντεοεπιτήρησης, ελέγχου πρόσβασης και ενεργειακής εξοικονόμησης και διαχείρισης, το πλούσιο ιστορικό έργων της  σε κάθε κλάδο της ελληνικής οικονομίας.