Συστήματα Πυρανίχνευσης, Κατάσβεσης, Ανίχνευσης CO

Ολοκληρώθηκε αρχές του 2021 από την  Dimand, το νέο σύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο γραφείων στο Νέο Κόσμο, επένδυση της VALUE ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ανακατασκευή του πρώην κτιρίου της Ελευθεροτυπίας, που παραδόθηκε στο νέο του ένοικο, τη γαλλική εταιρεία υπηρεσιών call center, Webhelp.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ σε συνεργασία με την ΕΛΙΝ Τεχνική, συμμετείχε στο έργο αναβάθμισης του κτιρίου με  σύγχρονα συστήματά της, διευρύνοντας την πολυετή συνεργασία της  τόσο με την Επενδυτική όσο και με την Κατασκευαστική του έργου.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ μελέτησε, εγκατέστησε και παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία σύστημα Διευθυνσιοδοτούμενης Πυρανίχνευσης του Οίκου Inim Electronics  με πίνακα 8 βρόχων, 1000 περιφερειακά υλικά και 14 συστήματα κατάσβεσης.

Εγκαταστάθηκαν επίσης συστήματα κατάσβεσης με AEROSOL της Unimarsafe στους μηχανολογικούς χώρους και NOVEC 1230 στα Data Room καθώς και σύστημα ανίχνευσης Μονοξειδίου του άνθρακα CO του Ιταλικού Οίκου Tecnocontrol στους 2 υπόγειους χώρους στάθμευσης του κτιρίου,  με 30 ανιχνευτές CO.

Η θυγατρική του Ομίλου ACON προμήθευσε Πυροσβεστικές Φωλιές, Πυροσβεστικούς σταθμούς και πυροσβεστήρες σε όλους τους προβλεπόμενους χώρους.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, διανύοντας την πέμπτη δεκαετία πρωτοπόρου επιχειρηματικής πορείας στην αγορά, διευρύνει συνεχώς με καινοτόμα, υψηλής αξιοπιστίας συστήματα ασφάλειας, πυρασφάλειας, ενεργειακής διαχείρισης και ελέγχου πρόσβασης, πλούσιο portfolio έργων για κάθε κλάδο της ελληνικής οικονομίας.