Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία

safe_day_2016

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετείχε ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας του ΟΗΕ (28 Απριλίου 2016) με θέμα: «Εργασιακό στρες: Μια πρόκληση για όλους».

Στα πλαίσια της ενεργής συμμετοχής μας στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, εκπονήθηκε και δημοσιοποιήθηκε ευρέως, αφίσα με οδηγίες για την πρόληψη και την ελάττωση του εργασιακού στρες, ενέργεια που αφορούσε τους εργαζόμενους αλλά και εκείνους που επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Την επιμέλεια και σύνταξη των οδηγιών της αφίσας είχε ο Δρ Σαμουήλ Ζορμπάς, MD, MSc, Ειδικός Ιατρός Εργασίας της εταιρείας Ζαριφόπουλος Α.Ε., σε συνεργασία με τον Δρα Θεόδωρο Μπάζα, MD, PhD, Ειδικό Ιατρό της Εργασίας, Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, Ανώτερο Μέλος της Σχολής Ιατρικής της Εργασίας του Βασιλικού Κολεγίου Ιατρών του Λονδίνου.

Aπό την πρώτη χρονιά ίδρυσης της εταιρείας μας το 1972, ακόμα και χωρίς οργανωμένες δομές Κοινωνικής προσφοράς, ενσωματώσαμε στην Εταιρική μας Κουλτούρα πρωτοπόρες για την εποχή τους πρακτικές, όπως την εβδομαδιαία επίσκεψη ιατρού.

POSTER-SD2016

| |2016-10-14T13:58:23+00:00Τρίτη 5.07.2016, 9:00|Ειδήσεις||

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link