Άνθρωπος και Τεχνολογία σε Κοινό Στόχο: Ασφάλεια και Αποδοτικότητα

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ συμμετέχει ως Χορηγός και σας προσκαλεί στο Safety & Security Conference 2019, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza.

Το Safety & Security Conference 2019 που διοργανώνεται από την Plant, με καταξιωμένους διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, είναι επικεντρωμένο στο μέλλον της ασφάλειας και πρόκειται να παρουσιάσει στρατηγικές και τεχνολογίες αναφορικά με την Ηγεσία, την Ολοκληρωμένη Ασφάλεια στην Καθημερινή Ζωή, την Προετοιμασία και Ετοιμότητα Αντίδρασης σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης, την τήρηση Ορθών Λειτουργικών Πρακτικών, την αξιοποίηση των ΙΟΤ και την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σχετική παρουσίαση μας, «Ασφάλεια και Πολιτιστική κληρονομιά: Νέο κτίριο Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης και Μουσείου Κοζάνης», του κ. Αργύρη Σιώπη, Ηλεκτρολόγου Μηχανικού της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ. Η παρουσίαση θα γίνει στα πλαίσια της θεματικής ενότητας, «Ολιστική Προσέγγιση των Κινδύνων για την Επίτευξη Αριστείας στα Θέματα του Safety & Security».

Το Safety & Security Conference 2019 απευθύνεται σε όλα τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη που φέρουν την ευθύνη της Ασφάλειας στους χώρους εργασίας, σε στελέχη υπηρεσιών φυσικής ασφάλειας, σε αξιωματούχους από συναρμόδια υπουργεία και θεσμικούς φορείς, σε τεχνικούς ασφαλείας καθώς και σε προμηθευτές λύσεων εξοπλισμού και υπηρεσιών επί θεμάτων ασφάλειας, προστασίας, ελέγχου και πρόληψης ατυχημάτων καθώς και πυρασφάλειας και πυροπροστασίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Safety & Security Conference 2019 θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη 28/2, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, Φραγκοκκλησιάς 3α και Γρανικού, Μαρούσι 151 25. Ώρες λειτουργίας: 08:45 – 17:00.

Σας Περιμένουμε!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ