Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και η MGMEDIAEXPO, σας προσκαλούν να επισκεφθείτε την έκθεση SECUREXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαΐου 2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο μας (C15 – D14) όπου θα παρουσιάσουμε τις καινοτόμες τεχνολογίες μας και τις τελευταίες εξελίξεις στα Συστήματα Ασφαλείας, Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης και Πυρανίχνευσης.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά, όλα τα νέα προϊόντα επιτήρησης εικόνας της JF-TECH τα οποία βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας καθώς και τα νέα προϊόντα της ΙΝΙΜ, για την Ασφάλεια (PRIME & SOL) και την Πυρασφάλεια (PRAESIDIA).

Η SECUREXPO θα φιλοξενηθεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων του χώρου Ξιφασκίας (Λεωφ. Ποσειδώνος) δίπλα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Οι ώρες λειτουργίας της είναι από Παρασκευή 18 έως και Κυριακή 20/5, 10:00 – 20:00.

Το Εκθεσιακό κέντρο, που διαθέτει μεγάλο και εξαιρετικά προσβάσιμο πάρκινγκ, μπορείτε να προσεγγίσετε είτε με αυτοκίνητο είτε με αστική συγκοινωνία (λεωφορεία και τραμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό).

Σας περιμένουμε, στην κορυφαία Έκθεση Τεχνολογιών Ασφαλείας και Έξυπνων Κτιρίων.

ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ