Ημερίδα του ΠΣΜΔΕ στη Χαλκίδα με χορηγό τη ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Lucy της Χαλκίδας, η Ημερίδα που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών – Π.Τ. Ευβοίας.

Την Ημερίδα, με θέμα την Πυρασφάλεια, Πυρόσβεση & Ενεργειακό Έλεγχο, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον δεκάδες Μηχανικοί μέλη του ΠΣΔΜΕ-Π.Τ. Ευβοίας και του ΤΕΕ-Π.Τ Ευβοίας, ανώτερα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας, καθώς και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τα θέματα της Ημερίδας, ανέπτυξαν εξειδικευμένα Στελέχη της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ (αποκλειστικός χορηγός) με ειδικές παρουσιάσεις, διαδραστικό περιεχόμενο και λύσεις από υπάρχουσες εγκαταστάσεις της Εταιρείας.

Η Ημερίδα αυτή, ως οργάνωση-περιεχόμενο αλλά κυρίως ως τρόπος συνεργασίας-υλοποίησης, θα έχει συνέχεια τους επόμενους μήνες, με ανάλογες διοργανώσεις και σε άλλες περιοχές της χώρας.

| |2018-11-17T13:03:22+00:00Τρίτη 5.12.2017, 9:00|Ειδήσεις, Πυροπροστασία|, |

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link