Στο σημείο όπου η πολυετής εμπειρία συναντά την εξέλιξη της τεχνολογίας, τον εργονομικό σχεδιασμό και την οικονομία, γεννήθηκε η νέα πρόταση του Ιταλικού Οίκου Ιnim Electronics Srl. : οι νέοι Πίνακες Ασφαλείας Prime.

Η νέα σειρά Πινάκων Prime αποτελείται από τρία μοντέλα (60S – 120L – 240L) με δυνατότητα διαχείρισης 10 έως 240 τερματικών συνδέσεων (είσοδοι ή έξοδοι προγραμματιζόμενοι).

O Πίνακας Prime είναι συμβατός με όλες τις υπάρχουσες περιφερειακές συσκευές Inim I-BUS και επομένως επιτρέπει την εύκολη αναβάθμιση των υπαρχόντων συστημάτων.

Είναι διαχειριζόμενος από απόσταση μέσω του Ιnim Cloud, χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα δικτύου, τόσο από σταθερό υπολογιστή όσο και από συσκευή Android ή iOS (Αlien Mobile). Με την προσθήκη της κάρτας επικοινωνίας Prime/Lan, οι δυνατότητες μετάδοσης συμβάντων με φωνή, SMS, Εmails & push notifications, καθιστούν τον Πίνακα Prime κορυφαίο.

Βαδίζοντας με ταχύτητα και στην Ελλάδα, προς την αναγκαία εφαρμογή πιστοποιημένων λύσεων στον κλάδο της Ασφάλειας, η πλήρης εναρμόνιση της σειράς Prime με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ50131 Grade 3 και ΕΝ50136 ΑΤS-6, την καθιστά πρώτη επιλογή στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς.

H νέα σειρά Πινάκων Prime παρουσιάστηκε πρόσφατα από την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στην SECUREXPO 2018 και απέκτησε εξαιρετικά σχόλια όσο και σημαντικό ενδιαφέρον, από τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η Ιnim Electronics Srl., ιδρύθηκε το 2005 και έχει έδρα στην πόλη Μonteprandone της Ιταλίας. Διαθέτει καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής και τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης. Επίσης, θεωρείται στην Ιταλία ένας ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος εταιρικός οργανισμός στον τομέα της κοινωνικής υπευθυνότητας.

Στην Ελλάδα, συνεργάζεται επιτυχημένα με την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. όπου μέσω της Διεύθυνσης Πωλήσεων Χονδρικής, προωθεί τα προϊόντα της στον Έλληνα επαγγελματία, οικοδομώντας μία διαρκή σχέση εμπιστοσύνης και επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών.