&

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πρωτοπόροι από το 1972

&

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Ολοκληρωμένη σειρά

&

ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Λύσεις για κάθε ανάγκη

&

CCTV

Στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων

&

ACCESS CONTROL

Έλεγχος Πρόσβασης

&

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κεντρικός έλεγχος και διαχείριση κτιρίων

Θεσσαλονίκη 2017-10-09T12:40:38+00:00

Ζαριφόπουλος Α.Ε. Κατάστημα Θεσσαλονίκης – Συστήματα και Υπηρεσίες Ασφαλείας

Η Ελληνική Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1972, με αντικείμενο τη μελέτη, εισαγωγή, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Συστημάτων Ασφαλείας έναντι κλοπής και ληστείας, Πυρανίχνευσης και Ανίχνευσης εκρηκτικών και τοξικών αερίων, Κατάσβεσης και Πυρόσβεσης, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης και Μεταφοράς Εικόνας και Τηλεμετρίας, Ελέγχου Πρόσβασης και Ωρομέτρησης, Ελέγχου Διαχείρισης Ενέργειας Κτιρίων.

Διαθέτοντας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, διανύει την 5η δεκαετία της επιτυχημένης πορείας της στην Ελληνική αγορά και όχι μόνο, κατέχει την 1η θέση, σε επίπεδο Μεριδίου Αγοράς, Ενεργητικού και αριθμού απασχολούμενου προσωπικού, στον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων προστασίας και ελέγχου (στοιχεία ICAP 2014 & 2015).

Η Εταιρεία διαθέτει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες Επιχειρήσεις των σημαντικότερων κλάδων της Ελληνικής Οικονομίας, όπως Τράπεζες, Κατασκευαστικές, αλυσίδες Λιανικής και Supermarket, κ.α., έχοντας αναλάβει και παραδώσει με απόλυτη επιτυχία υψηλό αριθμό ειδικών όσο και απαιτητικών έργων, μοναδικών στην Ελλάδα. Παράλληλα, οι υπηρεσίες Ασφαλείας και Ελέγχου που προσφέρει σε όλο το φάσμα του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα (Υπουργεία, Οργανισμοί, Αρχαιολογικοί χώροι, Μουσεία, Αεροδρόμια, κ.α.), πιστοποιούν τον ηγετικό της ρόλο στην Ελληνική Αγορά.

Η Εταιρεία διαθέτει δέκα (10) υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα και είναι μέλος ενός Ομίλου παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων Ασφαλείας και Ελέγχου, που περιλαμβάνει θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο, στη Βουλγαρία και στην Αλβανία και είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001 και το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών ISO/IEC 27001, από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης TUV HELLAS.

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες – Επικοινωνία

Παλαιόμανδρα Πυλαίας, 54210
+30 2310 422999
+30 2310 423421
thess@zarifopoulos.com

Χάρτης – Δρομολόγηση

Έργα

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link