Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Απριλίου, Ενημερωτική Παρουσίαση από την Εταιρεία μας και την TYCO, σχετικά με το νέο κατασβεστικό Αέριο NOVEC 1230. Στην Παρουσίαση συμμετείχε σημαντικός αριθμός εκπροσώπων Μελετητικών Γραφείων, καθώς και στελεχών Δημόσιων Οργανισμών και Κατασκευαστικών Εταιριών.

Η Παρουσίαση, διάρκειας 3 ωρών, έγινε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «Domotel Les Lazaristes», όπου στελέχη της TYCO και της 3M παρουσίασαν διεξοδικά τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του NOVEC 1230, με περιγραφή, παραδείγματα εφαρμογής και συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις εναλλακτικές λύσεις.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, έχει εκτελέσει ήδη, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεγάλο αριθμό απαιτητικών και σύνθετων έργων με το κατασβεστικό Αέριο NOVEC 1230, όπως ενδεικτικά τα παρακάτω:

  • Σε 30 χώρους του Διοικητικού Κέντρου του ΟΤΕ Θεσσαλονίκης – συνολικά 5.500kg NOVEC
  • Σε νεόδμητο πλοίο, στα Ναυπηγεία «DOLPHIN» της πόλης Βάρνα, στη Βουλγαρία – 1.000kg NOVEC
  • Σε ενεργειακές εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, στο Newcastle – Μ. Βρετανία, έργο της METKA EGN.

Η Συνάντηση επισφράγισε για μία ακόμη φορά τη στρατηγική συνεργασία της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ με την TYCO και έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, διερεύνηση αναγκών και σύσφιξη των σχέσεων με τους Συνεργάτες της Εταιρείας από το χώρο των Μελετητικών Γραφείων και των Δημοσίων Υπηρεσιών.