Χανιά: Ημερίδα Πυροπροστασίας κτιρίων και εγκαταστάσεων

Ημερίδα με θέμα την Πυροπροστασία και το Ν. 41/2018, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, στην αίθουσα του ΤΕΕ-ΤΔΚ στα Χανιά.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών ΕΛΙΠΥΚΑ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον ΠΣΔΜΗ Χανίων και την ΕΕΤΕΜ Χανίων.

Στην ημερίδα, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία από πλευράς συμμετοχών και ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκαν οι γενικές αρχές και οι αλλαγές του νέου κανονισμού Πυροπροστασίας Κτιρίων ΠΔ (41/2018), οι θέσεις του ΕΛΙΠΥΚΑ για τον κανονισμό και μελέτες Πυροπροστασίας.

Ο Μανώλης Ζαχαριουδάκης, Διπλ/χος Μηχ/γος Μηχανικός Msc, Υπεύθυνος Έργων Κρήτης της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., παρουσίασε στην εκδήλωση συστήματα Ενεργητικής Πυροπροστασίας, ενώ ανέλυσε τη συντήρηση των συστημάτων Πυρανίχνευσης και τη Μεγαφωνική Αναγγελία Συναγερμού Πυρκαγιάς.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ)) υποστηρίζει τη διαμόρφωση/υποστήριξη προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας ώστε να αποτρέπονται/μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές και συμμετέχει σε διαβουλεύσεις σχετικά με την κατάρτιση νόμων, αποφάσεων και κανονισμών προδιαγραφών πυροπροστασίας και μηχανισμού τήρησής τους.

| |2018-11-22T12:24:18+00:00Τρίτη 27.11.2018, 9:00|Ειδήσεις, Πυροπροστασία||

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link