Ως εταιρεία-ηγέτης στον κλάδο εισαγωγής και εμπορίας Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει στη μεγάλη οικογένεια των μελετητών, μια ολοκληρωμένη ποικιλία προδιαγραφών για υλικά και συστήματα, που αφορούν πολλαπλούς τομείς δραστηριοτήτων.

Σε στενή συνεργασία με μεγάλο αριθμό Μελετητικών Γραφείων σε όλη την Ελλάδα, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες και Λύσεις στα συστήματα Ασφάλειας, Πυρανίχνευσης και Ανίχνευσης Αερίων, Πυρόσβεσης, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης, Ελέγχου Πρόσβασης, Αυτοματισμών και Ενεργειακής Διαχείρισης.

Με τη χρήση της εμπειρίας πέντε δεκαετιών και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, σε συνεργασία με τους σημαντικότερους κατασκευαστές παγκοσμίως, παρέχουμε σε κάθε Μελετητικό Γραφείο, τεχνικές προδιαγραφές υλικών και εξειδικευμένα υπολογιστικά εργαλεία κατά τη σύνταξη των μελετών και ανεξάρτητα από το μέγεθος του έργου, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και αποτελεσματικότητα κατά την εκπόνηση της Μελέτης, βάσει των σχετικών ευρωπαϊκών προτύπων και οδηγιών.

Δέκα από τους καλύτερους μηχανικούς συστημάτων στον ελληνικό χώρο, είναι πάντα στη διάθεση σας για ταχεία επίλυση προβλημάτων, πρόθυμοι να λύσουν όλες τις τεχνικές απορίες σας και να βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

Αποκτήστε πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη προδιαγραφών που διατίθεται στον κλάδο και στα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω internet που περιοδικά οργανώνουμε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να κατανοήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας – ως Μελετητικό Γραφείο – αφού απλούστατα «μιλάμε την ίδια γλώσσα» και μάλιστα άριστα! Μία γλώσσα εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, που θα την ανακαλύψετε με την πρώτη σας επαφή, μαζί μας.

Γίνετε τώρα μέλος αυτής της Ομάδας και αποκτήστε ελεύθερη πρόσβαση στη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη προδιαγραφών, με μια απλή εγγραφή, χωρίς άλλες υποχρεώσεις εκ μέρους σας. Ελάτε κι εσείς στο Club Μελετητών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ Z-SPECS