Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετείχε στο 7ο Συνέδριο Security Project που διεξήχθη στις 1-2 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens. Η εταιρεία μας – ως Χορηγός του Συνεδρίου – είχε διακριτή παρουσία και ενημέρωσε τους επισκέπτες για τις ολοκληρωμένες λύσεις ενοποιημένης διαχείρισης συστημάτων Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Κτιριακού Αυτοματισμού – Εξοικονόμησης Ενέργειας που προσφέρει.

Στο Κεντρικό πρόγραμμα ομιλιών της 2ης μέρας του Συνεδρίου, και στα πλαίσια της ενότητας «Η Τεχνολογική Ευφυΐα στα Συστήματα Βίντεο -Επιτήρησης», ο κ. Γιάννης Ρέλλος, Β2Β Sales Division Director της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ανέπτυξε το θέμα: «Βιντεοεπιτήρηση και ενοποιημένα συστήματα Ασφάλειας: Σύγχρονες τάσεις και εφαρμογές».

ΛΗΨΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Το Security Project 2019 ήταν αφιερωμένο στον τομέα της ασφάλειας και προστασίας και τη σύγχρονη προσέγγιση διαχείρισης και αντιμετώπισης των κινδύνων του σήμερα, με αξιοποίηση έξυπνων στρατηγικών και ευφυών τεχνολογιών. Αναδείχθηκαν οι μέθοδοι που αναπτύσσονται για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των σημερινών απειλών και η αξία της πρόληψης για την προστασία των υποδομών, των εγκαταστάσεων, της περιουσίας και των αγαθών και φυσικά πάνω από όλα της ανθρώπινης ζωής.