Σε μία λαμπρή Εκδήλωση του Ροταριανού ομίλου Κηφισιά – Πολιτεία, στο Ξενοδοχείο DOMOTEL KASTRI, η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ανακοίνωσε την υποστήριξη της στο κοινωνικό έργο του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία μας θα προχωρήσει στον έλεγχο των εγκαταστάσεων και την προσφορά του συστήματος Πυρασφάλειας, στις τέσσερις «κατοικίες προστατευμένης διαβίωσης» για παιδιά με νοητική καθυστέρηση που έχουν ανεγερθεί υπό την σκέπη του Κέντρου παροχής Υπηρεσιών σε ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» – Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη. Παράλληλα και για τον ίδιο σκοπό, παραδόθηκε στο Ροταριανό Όμιλο Κηφισιά Πολιτεία ένα ολοκληρωμένο Smart Σύστημα Ασφαλείας, για τις ανάγκες του Κέντρου το οποίο στηρίζει.

Στην Εκδήλωση, παρευρέθηκαν ο Ροταριανός Διοικητής Απόστολος Μαμάτας, η εψηφισμένη Διοικητής N. Κέμου-Μπίτσα, η Πρόεδρος Α. Γρηγοροπούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού ομίλου Κηφισιά – Πολιτεία, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Απόστολος Κασιούρας, η Διοίκηση και στελέχη της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ενώ ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ν. Σιάγας ανέπτυξε στην πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του, το θέμα «Smart Home και Ασφάλεια. Μία σχέση οφέλους αλλά και κινδύνων στην εποχή του Internet of Things».

Η στήριξη του κοινωνικού έργου του Ρόταρυ, εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο κατευθύνσεων και Ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης, που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ.