Πρώτη παρουσίαση του Ασύρματου Συστήματος Ασφαλείας AJAX

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετείχε στο 5ο Συνέδριο Security Project που διεξήχθη στις 26 και 27 Μαΐου στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το περίπτερο της εταιρείας μας – Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου – είχε διακριτή παρουσία στον εκθεσιακό χώρο και έγινε πόλος έλξης και ενημέρωσης από τους συνέδρους – επισκέπτες, καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο Ασύρματο Σύστημα Ασφαλείας AJAX.

Στο Κεντρικό πρόγραμμα ομιλιών του Συνεδρίου, ο Βασίλης Ντάκουρης, Διευθυντής Ανάπτυξης της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ανέπτυξε το θέμα: Smart Home στην Εποχή του IoT. Do’s & Don’ts στην Ελληνική Πραγματικότητα! [λήψη της παρουσίασης] αναλύοντας την έννοια και τις εγχώριες προσπάθειες του Smart Home, με τη “φωτογραφία” της σημερινής αγοράς, αλλά και τις δικές μας προσεγγίσεις για το μέλλον αυτών των λύσεων στην Ελλάδα.

Αναλύθηκαν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα και έγινε αναφορά στη δική μας πρόταση AJAX, μια νέα γενιά Ασύρματων Συστημάτων Ασφαλείας, με έμφαση σε smart λειτουργίες και design για το σύγχρονο σπίτι και την επιχείρηση.

Το AJAX είναι νέας γενιάς ασύρματο σύστημα ασφαλείας με στοιχεία «έξυπνης» κατοικίας. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα τόσο των κυριότερων συστημάτων DIY (do it yourself) όσο και των επαγγελματικών συστημάτων συναγερμού. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του και τη διαθεσιμότητα σε δύο χρώματα (μαύρο/άσπρο), δείχνει κομψό και καλοσχεδιασμένο και προσφέρεται για τοποθέτηση ακόμη και σε χώρους με ιδιαίτερες απαιτήσεις εσωτερικού σχεδιασμού.

Το 2ήμερο Συνέδριο Security Project, το οποίο επισκέφθηκαν και παρακολούθησαν εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματιών του κλάδου Ασφάλειας & Ελέγχου, αποτέλεσε κατά κοινή ομολογία ένα παραγωγικό «event» καινοτομίας και αλληλεπίδρασης στον Τομέα της Ασφάλειας.