Δυναμική παρουσία της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στο 1ο Συνέδριο Hotel Tech

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετείχε στο 1ο Συνέδριο – Έκθεση Hotel Tech που διεξήχθη στις 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το περίπτερο της εταιρείας μας – που ήταν Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου – είχε διακριτή παρουσία στην είσοδο της αίθουσας Ολύμπια και έγινε πόλος έλξης και ενημέρωσης από τους επισκέπτες για τις καινοτόμες Λύσεις Αυτοματισμού & Διαχείρισης Ενέργειας για τον Ξενοδοχειακό Κλάδο.

Στο Κεντρικό πρόγραμμα ομιλιών του Συνεδρίου, και στα πλαίσια της ενότητας Ασφάλεια, Αυτοματισμοί & Ενέργεια – Προστασία και έξυπνη διαχείριση ενεργειακών πόρων, ο κ. Νικόλαος Χατζηγεωργίου, Business Development Manager, Τμήμα Αυτοματισμού, BMS & Ενεργειακών Εφαρμογών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ανέπτυξε το θέμα: «Ολοκληρωμένες Λύσεις Αυτοματισμών και Διαχείρισης Ενέργειας στον Ξενοδοχειακό Τομέα».

ΛΗΨΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Το Συνέδριο – Έκθεση Hotel Tech, με θέμα τις τεχνολογίες που απευθύνονται στα ξενοδοχεία, επισκέφθηκαν και παρακολούθησαν εκατοντάδες στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων κάθε μεγέθους, και αποτέλεσε κατά κοινή ομολογία ένα επιτυχημένο παραγωγικό «event» καινοτομίας για τον τομέα της Τουριστικής Βιομηχανίας.

| |2017-02-24T09:19:54+00:00Τρίτη 14.02.2017, 9:00|Ειδήσεις|, , |

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link