Η Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ με την 1η συμμετοχή της στην Έκθεση SECUREXPO, απέδειξε έμπρακτα και σε όλα τα επίπεδα, την ηγετική της παρουσία και δυναμική στον Κλάδο. Το άρτιο αισθητικά και λειτουργικά, φιλόξενο Περίπτερο, έγινε «κόμβος» επισκέψεων, ενημέρωσης και παρουσίασης όλων των υπηρεσιών – προϊόντων που προσφέρει η Εταιρεία.

Η Εκθεσιακή παρουσία εστιάστηκε στις βασικές Υπηρεσίες που προσφέρονται, όπως Ασφάλεια, Πυρασφάλεια, Αυτοματισμοί, CCTV, Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός και Verification, αλλά και στη στοχευμένη πρόταση λύσεων Διαχείρισης – Εξοικονόμησης Ενέργειας και Αυτοματισμού σε συνδυασμό με Συστήματα Ασφαλείας. Οι λύσεις αυτές όπου για την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούν τομέα αιχμής και καινοτομίας, πολλά υποσχόμενες για το μέλλον της Αγοράς, αποτέλεσαν και την πιο σημαντική διαφοροποίηση της Εταιρείας έναντι των υπολοίπων εκθετών στην SECUREXPO.

Τα εξειδικευμένα στελέχη και το τεχνικό Προσωπικό της Εταιρίας, ενημέρωσαν διεξοδικά για τα παραπάνω εκατοντάδες επαγγελματίες και επιχειρηματίες του ευρύτερου χώρου της Ασφάλειας, αλλά και Ιδιώτες που επισκέφθηκαν το Περίπτερο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή απαίτηση.

H «Εμπειρία» ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ στην SECUREXPO συμπληρώθηκε με δύο εξειδικευμένες παρουσιάσεις στα πλαίσια του Connected & Smart Home, αλλά και με τις καθημερινές κληρώσεις δώρων συστημάτων ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ σε τρεις τυχερούς επισκέπτες του περιπτέρου μας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί η θετική εικόνα και εντύπωση που αποκόμισαν Πελάτες, Συνεργάτες και Συμμετέχοντες, από τη συνολική παρουσία της Εταιρείας στην Έκθεση, κάτι που σχολιάσθηκε ήδη ανάλογα, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την Έκθεση.

Η SECUREXPO, που διοργανώθηκε από 27-29 Μαΐου στο πρώην Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, ολοκληρώθηκε με επιτυχία αποδεικνύοντας ότι πράγματι αποτελεί το σημαντικότερο event των Εταιρειών – ευρύτερα – του Κλάδου Ασφαλείας στην Ελλάδα.