Η Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ με τη 2η συμμετοχή της στην Έκθεση SECUREXPO, που διοργανώθηκε από 18-20 Μαΐου στο πρώην Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, απέδειξε έμπρακτα και σε όλα τα επίπεδα, την ηγετική της παρουσία και δυναμική στον Κλάδο. Το άρτιο αισθητικά και λειτουργικά, φιλόξενο περίπτερο μας, έγινε σημείο συνάντησης, ενημέρωσης και παρουσίασης επιλεγμένων υπηρεσιών – προϊόντων που προσφέρουμε.

Η εκθεσιακή μας παρουσία εστιάστηκε σε καινοτόμες τεχνολογίες και τις τελευταίες εξελίξεις στα Συστήματα Ασφάλειας, Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης και Πυρανίχνευσης, που προσφέρονται σε εγκαταστάτες, με όλα τα νέα προϊόντα των εταιριών JF-TECH, ΙΝΙΜ, ΕΕΑ, Mitech και Wisenet.

Οι μοναδικές αυτές λύσεις, όπου για την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούν τομέα αιχμής και καινοτομίας, πολλά υποσχόμενες για το μέλλον της αγοράς, αποτέλεσαν και την πιο σημαντική διαφοροποίηση της Εταιρείας έναντι των υπολοίπων εκθετών στην SECUREXPO.

Εξειδικευμένα στελέχη και το τεχνικό προσωπικό μας, ενημέρωσαν διεξοδικά για τα παραπάνω εκατοντάδες επαγγελματίες και επιχειρηματίες του ευρύτερου χώρου της Ασφάλειας που επισκέφθηκαν το περίπτερο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και καλύπτοντας κάθε ανάγκη ή απαίτηση.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί η θετική εικόνα και εντύπωση που αποκόμισαν Πελάτες, Συνεργάτες και Συμμετέχοντες, από τη συνολική παρουσία της Εταιρείας στην Έκθεση, κάτι που σχολιάσθηκε ήδη ανάλογα, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την Έκθεση.