Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συμμετείχε στο 3ο Hotel Tech Conference που διεξήχθη στις 7 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Η εταιρεία μας – ως Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου – είχε διακριτή παρουσία και ενημέρωσε τους επισκέπτες για τις καινοτόμες Λύσεις Αυτοματισμού & Διαχείρισης Ενέργειας που προσφέρει στον Ξενοδοχειακό Κλάδο.

Στο Κεντρικό πρόγραμμα ομιλιών του Συνεδρίου, και στα πλαίσια της ενότητας Ασφάλεια, Αυτοματισμοί & Ενέργεια – Προστασία και έξυπνη διαχείριση ενεργειακών πόρων, ο κ. Κωσταντίνος Κανδάκης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ενεργειακών Εφαρμογών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ανέπτυξε το θέμα: «Ολοκληρωμένες Λύσεις Αυτοματισμών και Διαχείρισης Ενέργειας στον Ξενοδοχειακό Τομέα».

ΛΗΨΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Το 3ο Συνέδριο Hotel Tech ανέδειξε στην πράξη το δρόμο υλοποίησης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ξενοδοχείων και πρόβαλε το θετικό αντίκτυπο που έχουν οι επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες για την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών, την ενίσχυση της λειτουργικότητας στις επιχειρησιακές διεργασίες και την εξοικονόμηση κόστους.