Νέα αποκλειστική συνεργασία της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ με τη Safe & Vault Company

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ, ανταποκρινόμενη στις νέες προκλήσεις ασφαλείας που αφορούν την προστασία των τραπεζών και των αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ), προχώρησε σε αποκλειστική συνεργασία με την Safe & Vault Company. Ο γνωστός οίκος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, σχεδιάζει, δοκιμάζει και κατασκευάζει, συστήματα ασφαλείας για χρηματοκιβώτια και ΑΤΜ.

Η γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων της Safe & Vault Company περιλαμβάνει το GP-X ATM gas protection system, το οποίο εξουδετερώνει επιθέσεις με χρήση εύφλεκτων ή εκρηκτικών υλικών στα ΑΤΜ, εγκεκριμένο από τράπεζες και κατασκευαστές ΑΤΜ. Το Strongarm HD, δεν επιτρέπει τη βίαιη απομάκρυνση ATM και χρηματοκιβωτίων από το χώρο εγκατάστασης, είναι δοκιμασμένο να αντέχει σε προσκρούσεις μέχρι και 35 τόνων, όπως και οι PlusLocks, κλειδαριές ειδικά σχεδιασμένες ώστε να μην επιβαρύνουν τη λειτουργία των χρηματοκιβωτίων, κλειδώνοντας αυτόματα σε πολλαπλά σημεία όταν υπάρχει παραβίαση.

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., διανύοντας την πέμπτη δεκαετία της επιχειρηματικής ιστορίας της, ως Ηγέτης στον Κλάδο Ασφάλειας, Ελέγχου & Αυτοματισμού, διαθέτει αποκλειστικά τα προϊόντα της Safe & Vault Company σε Ελλάδα Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία.

| |2017-02-04T12:42:21+00:00Δευτέρα 6.02.2017, 9:00|Ειδήσεις||

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link