Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ χορηγός σε Ημερίδα Πυροπροστασίας κτιρίων και εγκαταστάσεων στο Ηράκλειο Κρήτης

Ημερίδα με θέμα την Πυροπροστασία και το Ν. 41/2018, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με χορηγό της εκδήλωσης την ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το ΠΣΔΜ-Η/ΤΑΚ, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών ΕΛΙΠΥΚΑ.

Στην ημερίδα, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία από πλευράς συμμετοχών και ενδιαφέροντος, παρουσιάστηκαν οι γενικές αρχές και οι αλλαγές του νέου κανονισμού Πυροπροστασίας Κτιρίων ΠΔ (41/2018), οι θέσεις του ΕΛΙΠΥΚΑ για τον κανονισμό και μελέτες Πυροπροστασίας.

Ο Μανώλης Ζαχαριουδάκης, Διπλ/χος Μηχ/γος Μηχανικός Msc, Υπεύθυνος Έργων Κρήτης της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., παρουσίασε στην εκδήλωση συστήματα Ενεργητικής Πυροπροστασίας, ενώ ανέλυσε τη συντήρηση των συστημάτων Πυρανίχνευσης.

Στη σημαντική αυτή εκδήλωση, μίλησαν ακόμα οι Χρήστος Καραμάνος (Μηχανολόγος Μηχανικός), Κώστας Κοντολέων (Χημικός Μηχανικός, MBA) και Νίκος Κυράδης, μέλος της Ελεγκ. Επιτροπής του ΕΛΙΠΥΚΑ.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛΙΠΥΚΑ)) υποστηρίζει τη διαμόρφωση/υποστήριξη προδιαγραφών και προτύπων πυροπροστασίας ώστε να αποτρέπονται/μειώνονται οι απώλειες ζωής και περιουσίας από τη φωτιά στις κατασκευές και συμμετέχει σε διαβουλεύσεις σχετικά με την κατάρτιση νόμων, αποφάσεων και κανονισμών προδιαγραφών πυροπροστασίας και μηχανισμού τήρησής τους.

| |2018-12-20T09:32:42+00:00Πέμπτη 20.12.2018, 9:00|Ειδήσεις, Πυροπροστασία|, |

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link