Project Description

Συστήματα ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ σε Καταστήματα – Κέντρα Διανομής – Γραφεία – Κτίρια Βιομηχανικής Παραγωγής

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ:

Αλυσίδες τροφίμων (Super Markets)
Βιομηχανίες
Επιχειρήσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ:

Από το 2006 έως σήμερα με έργα σε εξέλιξη

ΑΝΑΘΕΤΩΝ:

ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ – OPTIMA AE – ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ:

ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ – OPTIMA AE – ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ

Πυροπροστασία

Συστήματα Πυρανίχνευσης, Συστήματα Αυτόματης Κατάσβεσης

CCTV

Συστήματα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης

BMS

Συστήματα Ελέγχου Ανόδου θερμοκρασίας Ψυκτικών Θαλάμων

Access Control

Συστήματα Access Control

Σύστημα Ελεγχου Οχημάτων (Fleet Management)

Σε εξέλιξη

Γενικές πληροφορίες

Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ μελέτησε, εγκατέστησε, παρέδωσε σε πλήρη λειτουργία και συντηρεί συστήματα προηγμένης τεχνολογίας για τις εταιρείες του Ομίλου Παντελιάδη από το 2006.

METRO AEBΕ:

Η ελληνική εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1976 και σήμερα διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων, τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry και τα σούπερ μάρκετ (λιανικής) My Market, αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα , με περισσότερους από 10.500 εργαζομένους.

ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ:

Η εταιρεία  ΟΠΤΙΜΑ ιδρύθηκε το 1974. Αρχικά, η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στην εισαγωγή και εμπορία συσκευασμένων τροφίμων, ενώ το 1979 έκανε σαφή στροφή προς το τυρί, που  την οδήγησε στην 1η θέση  της αγοράς των τυροκομικών στην Ελλάδα.Η ΟΠΤΙΜΑ διαθέτει οχτώ σημαντικές μάρκες τυροκομικών

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ:

Το 1994, η ΟΠΤΙΜΑ αναλαμβάνει αποκλειστικά τη διανομή των προϊόντων της εταιρίας ΗΠΕΙΡΟΣ, ενώ το 1997 η ΗΠΕΙΡΟΣ εντάσσεται και ιδιοκτησιακά στην οικογένεια Παντελιάδη. Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ παράγονται σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, με εγκαταστάσεις στην Ήπειρο (στον Αμμότοπο Άρτας), και πρόσφατα, σε δυο νέες παραγωγικές μονάδες, στην Ελασσόνα και στον Δομοκό.