Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων CCTV, για την αναβάθμιση του Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης του ξενοδοχείου The Margi, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Μελέτη, Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστημάτων CCTV, για την αναβάθμιση του Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης του ξενοδοχείου The Margi, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η Εταιρεία μας, ανέλαβε την αναβάθμιση του Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης του boutique ξενοδοχείου The Margi (μέλος των Small Luxury Hotels of the World) στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Η πλήρης αναβάθμιση αφορούσε τόσο τους εξωτερικούς, όσο και τους εσωτερικούς χώρους του Ξενοδοχείου και περιλάμβανε εγκατάσταση σαράντα τριών (43) νέων καμερών – ανάλυσης 1080P, τύπου TVI – του οίκου Hikvision, καθώς και εγκατάσταση πέντε (5) νέων καταγραφικών τύπου TVI.

Οι συγκεκριμένες κάμερες έχουν δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου και λεπτομερειών (υπό συνθήκες) στους «ευαίσθητους» χώρους, που απαιτούνται από ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών.

Χαρακτηριστικά

  • Χρονοδιάγραμμα: 2017
  • Μοναδικά Οφέλη: Σύστημα CCTV με αναγνώριση προσώπου και λεπτομερειών σε «ευαίσθητους» χώρου».
  • Μηχανικός Έργου: Γιώργος Ζαριφόπουλος