Προμήθεια και εγκατάσταση Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης και Ενοποιημένου συστήματος Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης – με σύνδεση στον ΕΡΜΗ – Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό, στον παραδοσιακό οικισμό “Μυλοτόπι”, στο χωριό Κέφαλος της Κω.

Ο παραδοσιακός οικισμός “Μυλοτόπι” βρίσκεται στο χωριό Κέφαλος της Κω, περίπου 42 χλμ. από την πόλη της Κω και 16 χλμ. από το Διεθνή Αερολιμένα «Ιπποκράτης». Στην αρχαιότητα ονομαζόταν “Αστυπάλαια” , ενώ χωρίζεται σε δυο μέρη: στον παραδοσιακό οικισμό που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου και στο παραλιακό τμήμα “Καμάρι”, όπου είναι το λιμάνι του χωριού.

Ο οικισμός “Μυλοτόπι” δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε 6 κτίρια – παραδοσιακό φούρνο, παραδοσιακό σπίτι, ανεμόμυλο, αλώνι, τούνελ – σήραγγα, παραδοσιακό καφενείο/εστιατόριο – τα οποία συνθέτουν ένα χαρακτηριστικό δείγμα της αρχιτεκτονικής του νησιού και της πολιτισμικής ταυτότητας της περιοχής.

Η εταιρεία μας προμήθευσε και εγκατέστησε Σύστημα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, με 18 κάμερες πρωτοκόλλου TVI 2MP και 2 καταγραφικά 16ch και 8 ch αντιστοίχως, του οίκου Hikvision. Επίσης, ένα ενοποιημένο σύστημα Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης του οίκου Inim, με τρία partitions και 24ώρη παρακολούθηση από τον ΕΡΜΗ – Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό.

Χαρακτηριστικά

  • Χρονοδιάγραμμα: Το έργο εκτελέστηκε το πρώτο εξάμηνο του 2018.
  • Μοναδικά Οφέλη: Ενοποιημένο σύστημα Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης και CCTV με προηγμένα χαρακτηριστικά.
  • Επιβλέπων μηχανικός: Παναγιώτης Σταμάτης.