Προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατασβέσεων και Aνίχνευσης εκρηκτικών αερίων στο Blue Lagoon City Hotel, που βρίσκεται στην καρδιά της Κω.

Το Blue Lagoon City Hotel είναι το νέο «απόκτημα» του ξενοδοχειακού ομίλου Blue Lagoon στην πόλη της Κω. Το 4άστερο Blue Lagoon City, που άνοιξε μετά από ριζική ανακαίνιση το Μάιο του 2018 και θα λειτουργεί όλο το χρόνο, διαθέτει 133 δωμάτια και σουίτες (120 δίκλινα, 12 junior suites και μία executive suite), δύο εστιατόρια, ένα bar και ένα Snack Bar, δύο πισίνες (μία εξωτερική και μία θερμαινόμενη εσωτερική), spa, γυμναστήριο κ.ά.

Η εταιρεία μας προμήθευσε και εγκατέστησε διευθυσιοδοτούμενο σύστημα πυρανίχνευσης του οίκου Notifier, με 450 περιφερειακά υλικά, 3 συστήματα τοπικής κατάσβεσης στις κουζίνες (F solution, Ansul) του οίκου Tyco, καθώς και 3 συστήματα ανίχνευσης εκρηκτικών αερίων του οίκου Inim.

 

Χαρακτηριστικά

  • Χρονοδιάγραμμα: Το έργο εκτελέστηκε το πρώτο εξάμηνο του 2018.
  • Μοναδικά Οφέλη: Προστασία του συγκροτήματος από πυρκαγιά με πιστοποιημένα υλικά από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού και αυτόματη κατάσβεση σε τοπικό επίπεδο.
  • Επιβλέπων μηχανικός: Παναγιώτης Σταμάτης.