Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης2018-02-12T09:25:57+00:00

Project Description

Μελέτη, Εγκατάσταση και Συντήρηση Συστημάτων Ασφάλειας, Επιτήρησης, Ελέγχου πρόσβασης, Πυρανίχνευσης και Κατάσβεσης, στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η Κοινοπραξία ανέγερσης του έργου, απαρτιζόμενη από τις εταιρίες ΑΚΤΩΡ, ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ, ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ, ΤΕΡΝΑ και ΕΤΕΘ, κατασκεύασε το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει 5 ορόφους με γραφεία και τριώροφο υπόγειο πάρκινγκ 900 θέσεων.

Η εταιρία Ζαριφόπουλος εγκατέστησε το σύστημα Πυρανίχνευσης αποτελούμενο από δίκτυο δύο (2) πινάκων διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευσης και άνω των 1.600 περιφερειακών συσκευών ανίχνευσης του οίκου Notifier. Επίσης εγκατέστησε συστήματα αυτόματης κατάσβεσης με FM200, Inergen και ξηρά σκόνη σε διάφορους χώρους του κτιρίου.

Η ασφάλεια του κτιρίου καλύπτεται από Σύστημα Ασφάλειας αποτελούμενο από δίκτυο δύο (2) πινάκων GALAXY Honeywell, όπως επίσης και Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control) σε όλους τους φυλασσόμενους χώρους, αποτελούμενο από 123 καρταναγνώστες του οίκου HONEYWELL.

Η εποπτεία των χώρων του κτιρίου γίνεται από Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης, αποτελούμενο από 99 σταθερούς έγχρωμους εικονολήπτες, οι οποίοι καταγράφονται σε 5 Ψηφιακούς καταγραφείς (DVR), κατασκευής των οίκων Honeywell και VISTA.

newtownhall-thessaloniki-3

newtownhall-thessaloniki-1

newtownhall-thessaloniki-2

Χαρακτηριστικά

  • Εγκατάσταση: 2008-2009, 8 μήνες.
  • Μοναδικά Οφέλη: Κοινή χρήση του συστήματος ελέγχου από πολλές εισόδους εντός του κτιρίου με το σύστημα παρακολούθησης παρουσίας και παραμονής του προσωπικού εντός των χώρων.
  • Μηχανικός Έργου: Νικόλαος Ζώκας, Διευθυντής Βόρειας Ελλάδας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link