Πρωτοβουλία ενημέρωσης για τους κατόχους φωτοβολταϊκών

solar-panels

Το energypress, δημοσιογραφικό ενημερωτικό portal για την ενέργεια, ξεκίνησε καμπάνια ενημέρωσης των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών για τη σωστή συντήρηση και έλεγχο των εγκαταστάσεων τους, με μια πρωτοβουλία δωρεάν παροχής μιας σειράς υπηρεσιών, μέσα από κλήρωση, για τους κατόχους επαγγελματικών φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Ανάμεσα στα δώρα, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ προσφέρει σε 3 τυχερούς δωρεάν ετήσια συνδρομή σύνδεσης στον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι εργασίες για τον έλεγχο των συστημάτων Ασφάλειας, τη σύνδεση τους στο Κέντρο και τις απαραίτητες δοκιμές και ρυθμίσεις.

Μειωμένη παραγωγή σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς, συχνές βλάβες που αφήνουν εκτός λειτουργίας μέρος ή το σύνολο της εγκατάστασης, φθορές του εξοπλισμού και άλλα προβλήματα που βασανίζουν τους επενδυτές φωτοβολταϊκών, οφείλονται στην πλήρη απουσία ή στην κακή συντήρηση και παρακολούθηση της εγκατάστασης τους.

Ο συνεχής έλεγχος και η συντήρηση μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης είναι κινήσεις απαραίτητες. Η εταιρεία μας προσφέρει συστήματα ασφάλειας, πυρασφάλειας, ελέγχου πρόσβασης και CCTV, με στόχο την ολοκλήρωση της ασφάλειας και την προστασία της επένδυσης. Στόχος της καμπάνιας είναι να γνωρίσουν οι κάτοχοι φωτοβολταϊκών άμεσα τα οφέλη, βλέποντας διαφορά στην αξιόπιστη λειτουργία και προστασία της επένδυσης τους σε βάθος χρόνου.

Οι υπηρεσίες του Ελληνικού Κεντρικού Σταθμού  – εταιρεία του Ομίλου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ – αποδεικνύουν καθημερινά την αξιοπιστία τους, προσφέροντας πάνω από 20 χρόνια, εμπιστοσύνη και 100% ασφάλεια σε 22.000 και πλέον συνδρομητές.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου 2016 και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, μέχρι τις 8 Μαΐου.

| |2016-10-14T13:58:27+00:00Πέμπτη 14.04.2016, 9:00|Ειδήσεις||

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link