ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το Z-SOS έρχεται για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της ασφάλειας, όπου και αν βρίσκεστε. Για όποια κατάσταση κινδύνου ή ανάγκης για βοήθεια, 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή με οδηγίες για αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και κινδύνου (free download).
  • Προσφέρει τη δυνατότητα ενεργοποίησης υπηρεσιών για παροχή Άμεσης Επέμβασης από τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ) σε περιπτώσεις Ληστείας, Φωτιάς, Πλημμύρας καθώς και ανάγκης παροχής Ιατρικής Βοήθειας.
  • Είναι ο αμεσότερος και ταχύτερος τρόπος για να δηλώσετε ότι βρίσκεστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Λήψης Σημάτων ΕΡΜΗΣ, με ένα μόνο κλικ στο smartphone σας, επιλέγοντας μέσω του πρακτικού και εύχρηστου μενού ανάλογα με την κατάσταση ανάγκης.
  • Η αποστολή του σήματος συνοδεύεται από την άμεση λήψη της ακριβούς γεωγραφικής τοποθεσίας σας (στίγμα), κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης του σήματος στο ΚΛΣ ΕΡΜΗΣ.

Η εφαρμογή αυτή τη στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες. Πληροφορίες για το πώς να αποκτήστε πρόσβαση, στο zsos@zarifopoulos.com.

Η λήψη της εφαρμογή Z-SOS προσφέρεται δωρεάν για κινητά τηλέφωνα Android στο Google Play.