Η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ως Χρυσός Χορηγός, συμμετείχε με πρωταγωνιστική παρουσία στο Συνέδριο Safety & Security, που πραγματοποιήθηκε την 21/2 στο ξενοδοχείο Domotel Kastri και διοργανώθηκε από την Boussias Conferences.

Στo Συνέδριο, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συμμετείχαν δεκάδες στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, όπου και ήρθαν σε επαφή μέσω των ομιλιών των εισηγητών, με τις καινοτομίες, τις τάσεις και τις καλές πρακτικές που δημιουργούν ένα ασφαλές επιχειρησιακό περιβάλλον.

Η Εταιρεία μας, συμμετείχε με τρεις ενδιαφέρουσες Ομιλίες (Π. Γιαγμούρογλου, Γ. Μελετιάδης και Β. Ντάκουρης) και δύο εξειδικευμένα Workshop (Τα 7 Οφέλη ενός Ολοκληρωμένου Συστήματος & VerifiQation: Μοναδική προστασία κρίσιμων Υποδομών, Ανθρώπων και Δαπανών) που “έκλεψαν την παράσταση”! Παράλληλα, το ειδικό περίπτερο της εταιρείας μας, ήταν πόλος έλξης ενημέρωσης και συζήτησης για όλους τους Συνέδρους.

Το Safety & Security Conference, σύμφωνα με τα σχόλια των Συνέδρων αλλά και την αποτίμηση μας, ήταν επιτυχημένο από όλες τις πλευρές, ενημερώνοντας για τις νέες, εξελιγμένες υπηρεσίες και τεχνολογίες, καθώς και για την αποτελεσματική διαχείριση και επίτευξη του στόχου της ασφάλειας και προστασίας, δημιουργώντας τις κατάλληλες επαφές-σχέσεις με διακριτά ονόματα του επιχειρηματικού γίγνεσθαι στην Ελλάδα, με στόχο μελλοντικές συνεργασίες.

Λήψη των παρουσιάσεων των στελεχών μας

  1. Γιάννης Μελετιάδης: Εφαρμογές συστημάτων πυρανίχνευσης και εκκένωσης προσωπικού στη βιομηχανία
  2. Παρασκευάς Γιαγμούρογλου: Κριτήρια Αξιολόγησης Πυροσβεστικού Εξοπλισμού & Επιλογής Αξιόπιστου Συνεργάτη-Συντηρητή
  3. Βασίλης Ντάκουρης: Περιμετρική Ασφάλεια κρίσιμων εγκαταστάσεων: The D5 Strategy