Project Description

Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων Πυρανίχνευσης – Κατάσβεσης και Ανίχνευσης LPG, στο ξενοδοχείο Blue Palace Resort and Spa, στην Ελούντα της Κρήτης.

Τοποθετημένο κοντά σε κάστρο και οχυρό, το Blue Palace, λειτουργεί από το 2003 σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο νησί της Σπιναλόγκας.

Η εταιρεία μας έχει εγκαταστήσει ένα πλήρες σύστημα σημειακής πυρανίχνευσης του Αγγλικού οίκου Notifier, αποτελούμενο από δύο πίνακες ID3000 δικτυωμένους μεταξύ τους και πάνω από 500 περιφερειακά υλικά (ανιχνευτές, μπουτόν, φαροσειρήνες) που καλύπτουν όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια.

Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί συστήματα ανίχνευσης PLG του γερμανικού οίκου ADOS σε όλους τους χώρους όπου υπάρχει εγκατάσταση LPG (κουζίνες, λεβητοστάσια). Τέλος, στις κουζίνες έχουν τοποθετηθεί συστήματα κατάσβεσης του Αμερικάνικου οίκου Ansul, που πληρούν τα πρότυπα που ορίζονται στις ισχύουσες Πυροσβεστικές Διατάξεις.

Χαρακτηριστικά

  • Μοναδικά Οφέλη: Αναβάθμιση συστημάτων Πυρανίχνευσης, ανίχνευσης LPG και συστημάτων κατάσβεσης, κεντρική εποπτεία και έλεγχος του συνόλου των συστημάτων.
  • Επιβλέπων μηχανικός: Δημήτρης Στάθης