Συνεχίζοντας να προσφέρουμε κορυφαίες Λύσεις που αφορούν τομείς στρατηγικής σημασίας για τη λειτουργία, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και τελικά την ανάπτυξη των Ξενοδοχειακών μονάδων, ολοκληρώσαμε πρόσφατα 3 νέα έργα στο νησί της Κω.

Στον Ξενοδοχειακό κλάδο, έναν από τους κύριους πυλώνες της Ελληνικής Οικονομίας, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ έχει μελετήσει, αναπτύξει, εγκαταστήσει και συντηρεί, μία πλήρη σειρά ολοκληρωμένων Λύσεων, αποκτώντας πρωταγωνιστικό ρόλο με πολύ μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων, σε Ξενοδοχεία κάθε κατηγορίας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Μερικά από τα έργα που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς και παραδόθηκαν μέσα στο Α’ εξάμηνο του 2018, αφορούν το Blue Lagoon City Hotel, το Lango Design Hotel & Spa και τον Παραδοσιακό οικισμό “Μυλοτόπι”, όλα στο πανέμορφο νησί της Κω, που επανέρχεται δυναμικά στον τουριστικό χάρτη και αποτελεί διαχρονικά έναν εξαιρετικά δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Πρόκειται για προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατασβέσεων και Aνίχνευσης εκρηκτικών αερίων, καθώς και συστημάτων Ασφαλείας και CCTV – με σύνδεση κατά περίπτωση στον ΕΡΜΗ – Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό.

Από την Κέρκυρα μέχρι την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Κω και τη Ρόδο, αλλά και από την Κρήτη μέχρι την Ξάνθη, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει πάνω από 1400 Εγκαταστάσεις σε 500+ Ξενοδοχειακές μονάδες: από τις πιο εμβληματικές και κλασικές στην Ελληνική Ξενοδοχειακή Ιστορία, όπως Hilton, Astir Palace, Makedonia Palace, Elounda Mare, Corfu Palace – μέχρι εκείνες πoυ αποτελούν νέες εισόδους στα «Top Hotel Destinations» του διεθνή Τουριστικού «χάρτη» π.χ. Aman Zoe, Hyatt Regency, Sani Resort, Lindos Blu.