Μελέτη, Εγκατάσταση και Συντήρηση Συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατάσβεσης, Κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV), Ελέγχου Η/Μ εγκαταστάσεων (BMS) και Πυράντοχων θυρών ασφάλειας της NINZ, στο ξενοδοχείο Aqua Grand της Maritour Α.Ε. στην περιοχή Λίνδου στη Ρόδο.

Το Aquagrand of Lindos είναι ένα παραθαλάσσιο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων σε απόσταση 1,5χλμ. από την πόλη της Λίνδου και προσφέρει καταλύματα με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μελέτη και την εγκατάσταση των παρακάτω συστημάτων.

  • Διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα Πυρανίχνευσης του οίκου Notifier UK, αποτελούμενο από έναν πίνακα και άνω των 400 περιφερειακών συσκευών.
  • Συστήματα αυτόματης Κατάσβεσης με FM-200 στους χώρους του υποσταθμού και wet chemical στους χώρους των μαγειρείων, με τοπικούς πίνακες κατάσβεσης της Kentec Electronics, οι οποίοι συνδέονται με το κεντρικό σύστημα Πυρανίχνευσης.
  • Σύστημα ελέγχου και αυτοματισμών (BMS) για τον έλεγχο και διαχείριση των Η/Μ εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, του οίκου Honeywell.
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) για τον έλεγχο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου, αποτελούμενο από καταγραφικά τελευταίας τεχνολογίας Hikvision και 64 κάμερες υψηλής ευκρίνειας, των οίκων Vista και Ademco. Το σύστημα ελέγχεται και διαχειρίζεται από το τοπικό δίκτυο υπολογιστών του ξενοδοχείου καθώς και απομακρυσμένα μέσω Internet.

aqua-grand-lindos-2

Υπεύθυνος Έργου: Κοντός Κωνσταντίνος.