Εγκατάσταση και Συντήρηση Συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατασβέσεων, Ασφάλειας και Κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) για το ξενοδοχείο Kipriotis Panorama στην Κω.

Το όνομα του λέει πολλά για την ειδυλλιακή τοποθεσία που βρίσκεται, τη μαγευτική θέα που ξετυλίγεται μπροστά του και την ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών που μπορεί να προσφέρει στον επισκέπτη. Το ξενοδοχείο Kipriotis Panorama Hotel & Suites βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα από την πόλη της Κω και σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από τον διεθνή αερολιμένα του νησιού. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην περιοχή Ψαλίδι, μόλις 200 μέτρα από την παραλία, ατενίζει τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μελέτη και την εγκατάσταση των παρακάτω συστημάτων.

  • Διευθυνσιοδοτούμενο Σύστημα Πυρανίχνευσης του οίκου Notifier UK, αποτελούμενο από ένα (1) πίνακα ID 2000, με άνω των 300 περιφερειακών συσκευών.
  • Συστήματα τοπικής εφαρμογής F solution στους χώρους των μαγειρείων του οίκου Ansul USA.
  • Συστήματα Ασφάλειας οίκου Honeywell, που περιλαμβάνουν πίνακες Vista 48 και Vista 4140XMP/T2, με ανιχνευτές κίνησης για περιφερειακά και ενεργητικές υπέρυθρες εξωτερικού τύπου, και είναι συνδεδεμένοι με το Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας μας.
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) για έλεγχο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του ξενοδοχείου, αποτελούμενο από καταγραφικά τελευταίας τεχνολογίας Hikvision και 32 κάμερες υψηλής ευκρίνειας των οίκων Vista και Ademco. Το σύστημα ελέγχεται και διαχειρίζεται από τοπικό δίκτυο υπολογιστών του ξενοδοχείου, καθώς και απομακρυσμένα μέσω Internet.

Υπεύθυνος Έργου: Σταμάτης Παναγιώτης.