Project Description

Συστήματα Πυρανίχνευσης, Ασφαλείας και CCTV στις εγκαταστάσεις της ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΩΝ:

Βιομηχανίες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ:

2020-2021

ΑΝΑΘΕΤΩΝ:

Τσιγάρας Νικόλαος

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ:

ΣΔΟΥΚΟΣ ΑΕ

Πυροπροστασία

Διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα του κατασκευαστικού οίκου Inim Electronics και σύστημα Ανίχνευσης Αερίων (LPG) του κατασκευαστικού οίκου Tecnocontrol

Συστήματα Ασφαλείας

Σύστημα Ασφαλείας τοι κατασκευαστικού οίκου Inim Electronics

CCTV

Δικτυακό σύστημα του κατασκευαστικού οίκου HIKVISION με κάμερες και κέντρο ελέγχου

Access Control

Δικτυακό σύστημα ελέγχου πρόσβασης του κατασκευαστικού οίκου Paxton

Γενικές πληροφορίες

Η εταιρία Ζαριφόπουλος ανέλαβε την Προμήθεια και θέση σε λειτουργία συστημάτων Ασφάλειας, Πυρανίχνευσης, Ανίχνευσης Αερίων, IP CCTV, Access Control στο Εργοστάσιο της Σδούκος ΑΕ, στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων.
Στο συγκρότημα του Εργοστασίου έχουν εγκατασταθεί addressable συστήματα Πυρανίχνευσης με την δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης των χρηστών για την κατάσταση του συστήματος ανά σημείο και χώρο. Επιπλέον έχουν εγκατασταθεί συστήματα ανίχνευσης αερίου (LPG), τα οποία σε συνδυασμό με τη διασύνδεση τους με το κεντρικό σύστημα Πυρανίχνευση προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για την άμεση ενημέρωση των υπευθύνων. Το Σύστημα συναγερμού επιτηρεί και ελέγχει την απρόσκοπτη λειτουργία ευαίσθητων χώρων του Εργοστασίου, σύμφωνα με τις ποιοτικές προδιαγραφές του έργου. Τα συστήματα εποπτείας και καταγραφής είναι σύγχρονής τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και ανάλυσης από μεριάς των εικονοληπτών και τον ψηφιακών μέσων καταγραφής. Επιλεγμένοι είσοδοι επιτηρούνται από σύγχρονες μονάδες ελεγχόμενης πρόσβασης, με σκοπό την προσέλευση μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Μηχανικός Έργου

Βλάχος Βαγγέλης