ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Εργοστάσιο βιομηχανικής και βιολογικής επεξεργασίας αστικών απορριμμάτων και κατασκευής RDF καυσίμου

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Εργοστάσιο βιομηχανικής και βιολογικής επεξεργασίας αστικών απορριμμάτων και κατασκευής RDF καυσίμου2017-12-18T09:18:00+00:00

Project Description

Το έτος 2015 η θυγατρική εταιρεία της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στη Βουλγαρία (Zarifopoulos Bulgaria Ltd) ολοκλήρωσε ένα μεγάλο και σημαντικό βιομηχανικό έργο, το οποίο εκτέλεσε με υλικά πυρανίχνευσης της αυστριακής εταιρίας SCHRACK SECONET AG.

Γενικός εργολάβος στην κατασκευή του έργου ήταν ο Όμιλος «ΑΚΤΩΡ – HELECTOR», ενώ το εργοστάσιο αποτελεί το πλέον εξελιγμένο στο είδος του στη Δυτική Ευρώπη, με δυναμικότητα επεξεργασίας 410.000 τόνων απορριμμάτων το έτος και παραγωγής 154.000 τόνων κονιορτοποιημένου καυσίμου RDF κατ’ έτος.

Η Zarifopoulos Bulgaria Ltd ανέλαβε την προμήθεια, τοποθέτηση και παράδοση σε πλήρη και κανονική λειτουργία εκτεταμένου συστήματος πυρανίχνευσης, το οποίο αποτελείται από έξι εξελιγμένους, διευθυνσιοδοτημένους πίνακες πυρανίχνευσης, με την απαιτητική τεχνολογία hot redundant (διπλού επεξεργαστή), σε δίκτυο μεταξύ τους.

Οι πίνακες έχουν τοποθετηθεί αντίστοιχα σε έξι κτίρια του εργοστασίου, στα οποία η πυρανίχνευση γίνεται με:

  • Συνδυασμένους ανιχνευτές καπνού και θερμοκρασίας τύπου MTD 533X
  • Κομβία χειροκίνητου συναγερμού τύπου MCP545X-1R
  • Γραμμικούς ανιχνευτές θερμοκρασίας
  • Όργανα ηχητικού συναγερμού – σειρήνες

Το συνολικό Σύστημα πυρανίχνευσης λειτουργεί σε στενή συνεργασία με το Σύστημα συλλογής πληροφοριών και αυτόματου ελέγχου των διαδικασιών (SCADA), που εξασφαλίζεται από μια σειρά περιφερειακών μονάδων – εισόδου (monitoring) και εντολών (control).

Αναπόσπαστο τμήμα της συνολικής πυροπροστασίας του εργοστασίου αποτελεί και το μεγαφωνικό σύστημα (public address) του οίκου BOSCH, το οποίο επίσης προμήθευσε και τοποθέτησε η Zarifopoulos Bulgaria Ltd.

Χαρακτηριστικά

Υπεύθυνοι έργου: Ivailo Iliev και Atanas Mihov.

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link