Ενυδρείο Ρόδου

Ενυδρείο Ρόδου2018-02-12T09:28:55+00:00

Project Description

Μελέτη, Εγκατάσταση και Συντήρηση Συστημάτων Ασφάλειας, Πυρανίχνευσης, Κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) και BMS στο Ενυδρείο Ρόδου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Το Ενυδρείο της Ρόδου βρίσκεται στο Βορειότερο άκρο της Ρόδου, λίγα μόλις βήματα από το κέντρο της πόλης. Ο υδροβιολογικός σταθμός της Ρόδου είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα θαλάσσιων ερευνών στην Ελλάδα και στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο που χρονολογείται από το 1935. Το αρχικό κτίριο είναι ένα μίγμα στοιχειών τοπικής και Art Deco αρχιτεκτονικής, σε συνδυασμό με ναυτικά χαρακτηριστικά.

Η εταιρία μας ανέλαβε τη μελέτη και την εγκατάσταση των παρακάτω συστημάτων.

  • Διευθυνσιοδοτούμενο σύστημα Ασφάλειας του οίκου Honeywell, συνδεδεμένο με τον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό για την παρακολούθηση συμβάντων του συστήματος, αλλά και τον οπτικό έλεγχο μέσω του Κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για την επιβεβαίωση και την άμεση εγγραφή σε περίπτωση πραγματικού συναγερμού.
  • Συστήματα Πυρανίχνευσης με κεντρικό πίνακα και περιφερειακές συσκευές του οίκου C-TEC. Συνδεδεμένο με το σύστημα Ασφάλειας του κτιρίου.
  • Σύστημα ελέγχου και αυτοματισμών (BMS) για τον έλεγχο των Η/Μ εγκαταστάσεων του οίκου Honeywell.
  • Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) για τον έλεγχο των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του ενυδρείου, αποτελούμενο από ψηφιακό καταγραφικό τελευταίας τεχνολογίας Hikvision και δεκαέξι (16) κάμερες υψηλής ευκρίνειας των οίκων Vista και Ademco. Το σύστημα ελέγχεται και διαχειρίζεται από το τοπικό δίκτυο υπολογιστών καθώς και απομακρυσμένα μέσω Internet.

rhodes-aquarium

Χαρακτηριστικά

  • Χρονοδιάγραμμα: Εγκατάσταση 2007. Συντήρηση: κάθε 3 μήνες.
  • Μοναδικά οφέλη: Εγγύηση απόδοσης των υλικών τα οποία είναι κατασκευασμένα και πιστοποιημένα από τους καλύτερους οίκους του εξωτερικού. Με την 24ωρη παρακολούθηση συμβάντων από τον Ελληνικό Κεντρικό Σταθμό, αλλά και τον οπτικό έλεγχο που παρέχει επιβεβαίωση πραγματικού συναγερμού, επιτυγχάνεται η μέγιστη προστασία του ιστορικού αυτού κτιρίου κατά των διαρρήξεων και βανδαλισμών.
  • Υπεύθυνος Έργου: Κοντός Κωνσταντίνος.

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link