Η Ελληνική Εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., αντιλαμβανόμενη την μεγάλη ανάγκη που υπήρχε στο Service (Έλεγχο και Επισκευή) Ηλεκτρονικών Συσκευών Ασφάλειας και Ελέγχου με αποτέλεσμα αφενός την απαξίωση τους, αφετέρου το επιπλέον κόστος αντικατάστασης τους, δημιούργησε με αυτόν τον σκοπό ένα ολοκληρωμένο τμήμα, την Υπηρεσία Z Service.

Η Υπηρεσία Ζ Service, που βρίσκεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας στην Νέα Ιωνία, είναι επανδρωμένη με τρία (3) εξειδικευμένα στελέχη και έναν Υπεύθυνο επικεφαλής, με γνώση και μεγάλη πείρα σε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ανταποδοτικότητας, πάντα με το κύρος και την υπογραφή της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ.

Με την Z Service, μπορείτε άμεσα και γρήγορα να:

  • διαγνωστεί η βλάβη και η αιτία της
  • επισκευάσετε και να συντηρήσετε
  • δημιουργήσουμε μαζί, μία ηλεκτρονική κατασκευή στα “μέτρα” σας,

για όλα τα συστήματα-συσκευές που χρησιμοποιούνται στην Ασφάλεια, όπως Κάμερες (απλές, ptz), Καταγραφικά (dvrs), Οθόνες, Τροφοδοτικά, Υλικό ασφάλειας (Πίνακες, πληκτρολόγια) και Υλικό πυρανίχνευσης.

Εσείς, έχετε μόνο να κερδίσετε από:

  • τον αξιόπιστο έλεγχο απόδοσης των Συστημάτων σας
  • την εγγυημένη (1 χρόνο) επισκευή οποιασδήποτε συσκευής-συστήματος
  • τον άμεσο έλεγχο και την τηλεφωνική ενημέρωση επί της εκτιμώμενης βλάβης (εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους)

Περισσότερο από όλα όμως, κερδίζετε από την προστιθέμενη αξία των Υπηρεσιών μας, γιατί γίνεστε μέλος της οικογένειας Συνεργατών της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ. Μιας 100% Ελληνικής Εταιρείας, που πάνω από 45 χρόνια είναι συνώνυμη με την υψηλότερη ποιότητα στις Υπηρεσίες Ασφάλειας και Ελέγχου, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και άλλες Βαλκανικές χώρες.

Ζ Service: Γλυτώστε χρόνο και χρήματα για την Επιχείρηση σας, με την συνέπεια-εξυπηρέτηση της ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ και στο σέρβις ηλεκτρονικών συσκευών-συστημάτων.