Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της AXIS Communications στο Μιλάνο, διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στελεχών της Εταιρείας μας (κ.κ. Γιώργος Ζαριφόπουλος και Γιάννης Μελετιάδης), με θέμα «Περιμετρική φύλαξη εγκαταστάσεων με θερμικές κάμερες, κινητές κάμερες και ηχεία».

Συγκεκριμένα, στα στελέχη μας έγινε εκτενής παρουσίαση-επιμόρφωση της νέας λύσης “AXIS PERIMETER DEFENDER” που συνδυάζει υφιστάμενα και νέα προϊόντα δικτυακών καμερών, σε μια καινοτόμα λύση περιμετρικής ασφάλειας εγκαταστάσεων.

Το ολοκληρωμένο σύστημα περιμετρικής ασφάλειας της AXIS, βασίζεται σε σταθερές θερμικές και κινητές κάμερες, ικανές να διακρίνουν κινήσεις σε μεγάλες αποστάσεις και πολύ δύσκολες συνθήκες, συνδυασμένες με δικτυακά ηχεία-κόρνες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Η εξελιγμένη τεχνολογία και η αξιοπιστία του συστήματος, προσφέρουν μία ικανότατη λύση αποτροπής εισόδου κάθε εισβολέα, ξεχωρίζοντας και απορρίπτοντας το μεγαλύτερο ποσοστό ψευδο-συναγερμών.

Με το νέο αυτό Σύστημα περιμετρικής Φύλαξης της AXIS, η ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ εμπλουτίζει κρίσιμα το εμπορικό «οπλοστάσιο» της, ώστε να καλύψει σημαντικές ανάγκες πελατών και ειδικών εγκαταστάσεων.