ΙΚΕΑ Ιωαννίνων

ΙΚΕΑ Ιωαννίνων2018-02-01T09:40:39+00:00

Project Description

Εγκατάσταση και Συντήρηση Συστημάτων Πυρανίχνευσης, Κατάσβεσης, Ασφάλειας, Ελέγχου Πρόσβασης και κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης (CCTV), στο Κτίριο ΙΚΕΑ της House Market Α.Ε., στο εμπορικό πάρκο Forum των Ιωαννίνων.

Το IKEA στο εμπορικό πάρκο Forum στα Ιωάννινα, το μεγαλύτερο εμπορικό πολυκατάστημα στην περιοχή (27.000 m²), προστατεύει με συστήματα Πυρανίχνευσης – Κατάσβεσης, Ασφάλειας, Επιτήρησης και Ελέγχου πρόσβασης, Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης, η εταιρεία ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ.

Το σύστημα Πυρανίχνευσης του Αγγλικού Οίκου ADVANCED, είναι τελευταίας τεχνολογίας addressable-intelligent, καλύπτει όλους τους χώρους του πολυκαταστήματος και ελέγχεται μέσω προγράμματος έγχρωμων γραφικών παραστάσεων. Επιπλέον, όλοι οι μηχανολογικοί και κρίσιμοι χώροι του κτιρίου προστατεύονται από συστήματα αυτόματης κατάσβεσης, τα οποία επίσης αναφέρονται στο κεντρικό σύστημα ελέγχου.

Το σύστημα Επιτήρησης του Οίκου NORBAIN Αγγλίας, αποτελείται από έγχρωμες, σταθερές και κινητές κάμερες, τοποθετημένες σε επιλεγμένα σημεία εντός και εκτός του καταστήματος, οι εικόνες των οποίων διαχειρίζονται και ελέγχονται μέσω ειδικού εξοπλισμού από το Κέντρο Ελέγχου, και καταγράφονται σε κατάλληλο αριθμό ψηφιακών καταγραφέων.

Το σύστημα Ασφαλείας και Ελέγχου Πρόσβασης του Οίκου HONEYWELL, δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε κρίσιμους χώρους μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα, προστατεύει τους χώρους του κτιρίου και ελέγχεται μέσω λογισμικού προγράμματος έγχρωμων γραφικών παραστάσεων.

Χαρακτηριστικά

  • Χρονοδιάγραμμα: Εγκατάσταση 3 μήνες. Το έργο παραδόθηκε προς χρήση στα τέλη του 2010. Συντήρηση: κάθε 6 μήνες.
  • Μοναδικά Οφέλη: Εγγύηση απόδοσης των υλικών και δυνατότητες ενοποιημένης διαχείρισης, με σκοπό την άμεση και απλοποιημένη εποπτεία όλων των προστατευμένων από τα συστήματα χώρων. Υψηλές Δυνατότητες επεκτασιμότητας των συστημάτων και παραμετροποίησης των Γραφικών Παραστάσεων.

ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επίσημος ιστότοπος της κορυφαίας σε Μερίδιο Αγοράς ελληνικής εταιρείας στον κλάδο Εισαγωγής & διάθεσης Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνετε Συνδρομητές!

Ενημερωτικό Δελτίο - Z-News
Μείνετε σε επαφή και ενημερωθείτε για τις καινοτομίες, τα νέα προϊόντα, τα πρόσφατα έργα και τις προσφορές μας.
ΕΓΓΡΑΦΗ
close-link